RETROSCOOTER ALL-IN ARRANGEMENTEN

Wilt u een leuke en ontspannen dag beleven?  Touren op een Scooter biedt in samenwerking met Restaurant Molen ‘de Zwaluw’ diverse arrangementen aan voor een geslaagd dagje uit, o.a.  familieuitje, personeelsuitje, vrijgezellenfeestje, enz.

Heeft u specifieke wensen? Wij denken graag met u mee voor een arrangement op maat. Neem contact met ons op of laat dit ons weten via het reserveringsformulier dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

DE BETUWE

Scooter arrangement ‘De Betuwe’ Scooteren – Dineren – Bowlen

€ 56,95 p.p.

Ontvangst bij Molen de Zwaluw met koffie/thee en wat lekkers Daarna een 2 uur durende scootertocht door de Betuwe Bij terugkomst kunt u genieten van een heerlijk diner Keuze uit: Diverse ambachtelijke pannenkoeken en menu’s Chefs verrassingsdessert. Vervolgens gezellig een uurtje bowlen Kinderen t/m 12 jr. 28,50  (kinderen ontvangen een kindermenu) Te boeken vanaf 5 personen

Reserveer nu

BARBEQUE

Scooter arrangement ‘Barbecue’ Scooteren – BBQ – Dessert

€ 59,95 p.p.

Ontvangst bij Molen de Zwaluw met een kopje koffie/ thee met iets lekkers. Daarna een 2 uur durende scootertocht door de Betuwe. Na terugkomst bij Molen ‘de Zwaluw’ kunt u op ons overdekte terras met aangrenzende eetzaal genieten van een heerlijke uitgebreide barbecue met diverse soorten vlees, salade’s, sausjes en brood. En als afsluiting een heerlijk verrassingsdessert! Te boeken vanaf 15 personen Kinderen t/m 12 jr. € 29,95 p.p.  

Reserveer nu

LUXE LUNCH

Scooter arrangement ‘Luxe lunch’

€ 37,50 p.p.

Ontvangst bij Molen de Zwaluw met een heerlijke uitgebreide lunch. Na de lunch start u met een 2 uur durende scootertocht door de Betuwe. Kinderen t/m 12 jr. 18,- p.p. Het is ook mogelijk om eerst te scooteren en vervolgens gebruik te maken van de lunch.

Reserveer nu

PICKNICK

Scooter arrangement ‘Picknick’

€ 43,50 p.p.

Ontvangst bij Molen “De Zwaluw”. Na uitleg over de scooters vertrekt u met een goed gevulde picknickmand op de scooter voor een mooie tocht door de Betuwe. De scootertocht duurt circa 3 uur inclusief de picknick. De picknickmand is gevuld met diverse soorten belegde broodjes, fruit en drinken. Kinderen t/m 12 jr. 21,75 p.p.

Reserveer nu

HIGH TEA

Scooter arrangement High Tea

€ 47,95 p.p.

Ontvangst bij Molen de Zwaluw. Daarna een 2 uur durende scootertocht door de Betuwe. Na terugkomst bij Molen ‘de Zwaluw’ kunt u genieten van een heerlijk uitgebreide High Tea met heerlijke hartige en zoet lekkernijen En als afsluiter een frisse smoothie van vers fruit met een bolletje sortbetijs. Kinderen t/m 12 jr. 23,95 per kind

Reserveer nu

LADIES TOUR

Scooter arrangement ‘Ladies Tour’ Scooteren, cocktails & shoppen 

€ 59,95 p.p.

p.p. Ontvangst bij Molen de Zwaluw met koffie/ thee en short tea lekkernijen Via een mooie route naar de stad Wageningen. Ontvangst bij restaurant Bij Blauw met een virgin cocktail en een  luxe borrelplateau. Shoppen en de leuke  stad ontdekken.

Arrangementsduur 5 uur (incl. touren / borrelen en shoppen)

Reserveer nu

FORELVISSEN

Scooter arrangement ‘Forel vissen’

€ 59,95 p.p.

Vertrek op een retroscooter vanuit Kesteren via een mooie route door de Betuwe richting de Forelvijver in Maurik. Bij aankomst Forelvisserij te Maurik ontvang je koffie met wat lekkers. Vervolgens 2 uur forellen in de visvijvers. Na afloop een drankje en een broodje huisgerookte forel / braadworst of kipsate Vertrek op een retroscooter vanaf de visvijver via een mooie route door de Betuwe weer richting Kesteren.

Reserveer nu

ALL-IN FOR MAN

Scooterarrangement All in for Man

€ 99,95 p.p.

Bij aankomst Molen de Zwaluw ontvang je een drankje met wat lekkers. Vervolgens vertrek op een retroscooter vanuit Kesteren via een mooie route door de Betuwe richting de Forelvisserij te Maurik. Bij aankomst forelvisserij ontvang je uitleg en gaan jullie 2 uur op (zalm)forelen vissen in de visvijvers. Na afloop een drankje en een broodje huisgerookte forel / braadworst of kipsate Vertrek op een retroscooter vanaf de visvijver via een mooie route door de Betuwe weer richting Kesteren. Bij Molen de Zwaluw worden jullie ontvangen en is het tijd om te gaan genieten van een heerlijk 2-gangen diner. Na het diner nog een uurtje ontspannen bowlen. (incl. 4 consumptiebonnen)

Reserveer nu

OUD HOLLANDSE SPELEN

Spel en sport activiteiten Prijs op aanvraag Wilt u het arrangement uitbreiden met een leuke activiteit? Wij kunnen diverse activiteiten organiseren, zoals oud-hollandse spelen, 6-kamp een speurtocht, enz. Vraag naar de mogelijkheden, Wij denken graag met u mee voor een geslaagd uitje.  

Reserveer nu