TUK TUK ALL-IN ARRANGEMENTEN

Touren door het fruitrijke Betuwe, langs de Neder-Rijn en de pittoreske dorpjes in een electrische limo tuk tuk. Tuk on Tour biedt super leuke uitjes voor een familie-vriendendag, teamuitje of vrijgezellenfeestje.  In een gave limo tuk tuk ontdek je de prachtige Betuwe. Dit bijzonder unieke vervoersmiddel is geschikt voor max. 7 personen. De tuk tuk is voorzien van stoelverwarming en kan geheel afgesloten worden.  In de herfst en wintermaanden krijg je heerlijke fleece dekens mee voor een gezellige en  knusse belevenis.  Een onvergetelijk uitje beleven doe je in een Tuk Tuk.

De Tuk Tuk is te boeken in combinatie met diverse arrangementen in samenwerking met Molen de Zwaluw

Wij beschikken over twee 7-persoons tuk tuks. Mocht u met een groter gezelschap zijn, dan is dit goed te combineren met onze retroscooters ter aanvulling.

TUK 'DE BETUWE'

Tuk arrangement ‘De Betuwe’ Tuk Tuk – Diner – Bowlen € 63,50 p.p. Ontvangst bij Molen de Zwaluw met koffie/thee en wat lekkers Daarna een 2 uur durende route in een tuk tuk door de Betuwe Bij terugkomst kunt u genieten van een heerlijk diner Keuze uit: Diverse ambachtelijke pannenkoeken en menu’s Chefs verrassingsdessert En vervolgens gezellig een uurtje bowlen Kinderen t/m 12 jr. 31,75 (kinderen ontvangen een kindermenu) Te boeken vanaf 5 personen

Reserveer nu

TUK 'WINTER ADVENTURE'

Tuk arrangement ‘Winter Adventure’ € 28,50 Bij aankomst bij Molen de Zwaluw ontvangt je uitleg over de tuk tuk en vertrek je met elkaar voor een mooie route door het  Betuuwse landschap. Je krijgt een mooie route mee en voor onderweg warme choco met een winters lekkernij. De tuk tuk is geheel afgesloten en voorzien van fleece plaids en stoelverwarming. Tijdsduur: 2 uur touren. Te boeken vanaf 4 personen.

Reserveer nu

TUK 'LADIESTOUR'

Tuk arrangement ‘ladies Tour’ Touren, cocktails & shoppen € 55,- p.p. Ontvangst bij Molen de Zwaluw met koffie/ thee en short tea lekkernijen Via een mooie route naar de stad Wageningen. Ontvangst bij restaurant Bij Blauw met een virgin cocktail en een  luxe borrelplateau. Shoppen en de stad ontdekken. Bezoek aan een leuke boutique en parfumerie waar iedereen een goodiebag ontvangt! Arrangementsduur 5 uur Extra bij te boeken; Arrangementsdiner bij Molen de Zwaluw voor € 22,50 p.p

Reserveer nu

TUK 'HIGH TEA'

Scooter arrangement High Tea € 53,50 p.p. Ontvangst bij Molen de Zwaluw. Daarna een 2 uur durende Tuk Tuk route door de Betuwe. Na terugkomst bij Molen ‘de Zwaluw’ kunt u genieten van een heerlijk uitgebreide High Tea met heerlijke hartige en zoet lekkernijen. En als afsluiter een frisse smoothie van vers fruit met een bolletje sortbetijs. Kinderen t/m 12 jr. 26,75 per kind

Reserveer nu

TUK 'PICKNICK'

Tuk arrangement ‘Picknick’ € 47,50 p.p. Ontvangst bij Molen “De Zwaluw”. Na uitleg over de Tuk Tuk  vertrekt u met elkaar voor een mooie tocht door de Betuwe. U krijt een goed gevulde picknickmand mee voor een gezellige picknick onderweg. De route duurt circa 3 uur inclusief de picknick. De picknickmand is gevuld met diverse soorten belegde broodjes, fruit en frisdrank. Kinderen t/m 10 jr. 23,75  p.p.

Reserveer nu

TUK 'LUXE LUNCH'

Tuk arrangement ‘Luxe lunch’ € 42,50 p.p. Ontvangst bij Molen de Zwaluw met een heerlijke uitgebreide lunch. Na de lunch ontvangt u eerst uitleg over de Tuk Tuk. Vervolgens vertrekt u met elkaar voor een mooie ontdekking door de Betuwe in de tuk tuk. De tuk tuk route duurt ca. 2 uur. Kinderen t/m 10 jr. 21,25 p.p. Het is ook mogelijk om eerst de tuk tuk route te maken en vervolgens gebruik te maken van de lunch.  

Reserveer nu

TUK 'FORELVISSEN'

Tuk Tuk  arrangement ‘Forel vissen’ € 58,- p.p. Vertrek in de tuk tuk vanuit Kesteren via een mooie route door de Betuwe richting de Forelvijver in Maurik. Bij aankomst Forelvisserij te Maurik ontvang je koffie met wat lekkers. Vervolgens 2 uur forellen in de visvijvers. Na afloop een drankje en een broodje huisgerookte forel / braadworst of kipsate Vertrek met de tuk tuk vanaf de visvijver via een mooie route door de Betuwe weer richting Kesteren.

Reserveer nu

TUK 'ALL-IN FOR MAN'

Tuk Tuk arrangement All in for Man € 89,95 Ontvangst bij Molen de Zwaluw drankje met wat lekkers. Vertrek met de tuk tuk via een mooie route naar de Forelvisserij te Maurik. 2 Uur op (zalm)forelen vissen in de visvijvers. Na afloop een drankje en een broodje huisgerookte forel / braadworst of kipsate Vertrek vanaf de visvijver via een mooie route door de Betuwe naar Kesteren. Bij terugkomst Molen de Zwaluw genieten van een heerlijk 3-gangen diner.. Ter afsluiting een uurtje bowlen bij Bowling de Zwaluw. Inclusief 5 drankjes.

Reserveer nu

OUD HOLLANDSE SPELEN

Spel en sport activiteiten Prijs op aanvraag Wilt u het arrangement uitbreiden met een leuke activiteit? Wij kunnen diverse activiteiten organiseren, zoals oud-hollandse spelen, 6-kamp, een speurtocht,  enz. Vraag naar de mogelijkheden, Wij denken graag met u mee voor een geslaagd uitje.  

Reserveer nu