HUURPRIJZEN RETROSCOOTER – E-CHOPPER – TUK TUK
 Periode van 2 uur  €25,00 p.p.
 Periode van 3 uur  €30,00 p.p.
 Periode van 4 uur  €35,00 p.p.
 Periode van 8 uur  €55,00 p.p.
 Periode van 24 uur  €65,00 p.p.
 Weekend (za 9:00 tot ma 9:00)  €85,00 p.p.
 Midweek  €145,00 p.p.
 Week

Let op: bij het huren van een retroscooter komen er brandstofkosten bij. U kunt er ook voor kiezen om de scooters met volle tank (Euro98) weer terug te brengen.  Zie onderstaande informatie.

Bovenstaande prijzen zijn incl. WA verzekering, dit houdt in dat schade aan derden vergoed wordt d.m.v. een eigen risico en schade aan de scooter voor rekening van de huurder is.

De losse scooterverhuur is excl. brandstof. U kunt ervoor kiezen om de scooter zelf af te tanken of u kunt dit afkopen voor €7,50 per scooter.

De retro scooters zijn geschikt voor 2 personen, wilt u gebruik maken van deze optie dan rekenen we hiervoor een extra toeslag van € 15,- per bijrijder per scooter, Voor kinderen van 4-12 jaar is de bijrijderstoeslag €7,50 per kind.

Om een scooter te huren is de Nederlandse wet- en regelgeving van kracht. Dit houdt in dat je minimaal 16 jaar of ouder moet zijn en  in het bezit moet zijn van een geldig rijbewijs of een bromfiets-certificaat.

Ook is het mogelijk om de scooters of tuk tuks op locatie te laten bezorgen, heeft u bijvoorbeeld een bedrijfsfeest en wilt u iets unieks organiseren, dan brengen wij van Touren op een Scooter de retroscooters naar u toe!
Dit is ook te realiseren voor particulieren denk hier bijvoorbeeld aan een familie uitje, verjaardag, bruiloft of een receptie.

Voor onze voorwaarden van de losse scooterverhuur en tuk tuk verhuur kunt u hier klikken.

Voor onze voorwaarden van scooterverhuur in combinatie met een van onze arrangementen kunt u hier klikken.

Touren op een scooter Batterijenweg 19c 4041 DA Kesteren Telefoon Kesteren 085 - 2007 035