UNIEK TROUWVERVOER

TROUWEN OP EEN RETRO SCOOTER OF IN EEN E- LIMO TUK TUK.

Een leuk alternatief voor de standaard trouwauto. Wij verhuren onze prachtige retro scooters en tuk tuk voor de mooiste dag van uw leven! Wij zorgen dat jullie trouwvervoer op de afgesproken locatie wordt bezorgd en opgehaald. U kunt rekenen op onze jarenlange ervaring en onze hoge kwaliteitsstandaard.

Een mooie blinkende retro scooter voor het vervoer naar het stadhuis, de kerk of jullie trouwlocatie.  Maak jullie dag onvergetelijk op een prachtige retro scooter of in onze unieke tuk tuk. Het maken van een mooie fotoreportage  met deze vervoersmiddellen levert ook nog eens de mooiste plaatjes op voor je bruidsreportage.

Een fles champagne voor een proost op jullie huwelijk of een gevulde picknickmand achterop de scooter of in de tuk tuk voor een romantische picknick onderweg kunnen wij uiteraard ook voor jullie verzorgen!

Zoeken jullie ook nog een prachtige unieke trouwlocatie voor jullie grote dag? Molen de Zwaluw in Kesteren is de perfecte locatie voor een jullie huwelijksceremonie of feest. Voor meer info kijk op www.molendezwaluw.nl

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden, wij denken graag met u mee om jullie huwelijk tot een onvergetelijke dag te maken!

 

 

 

Reserveer uw tour

Direct reserveren
  • :
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

 

 

Touren op een scooter Batterijenweg 19c 4041 DA Kesteren Telefoon Kesteren 085 - 2007 035